Welkom in ‘Bistro Meus’, Billies wekelijkse kookrubriek met Jeroen Meus
Onze nieuwe huischef Jeroen Meus: “Ik breng ‘Dagelijkse kost’-recepten die nog nooit gepubliceerd zijn”
Jeroen Meus: “Het gaat goed met mij. Ik ben verdrietig natuurlijk, dat zal ik voor de rest van mijn leven blijven. Maar ik heb veel nieuwe goeie moed” — © Marco Martens
Er is een nieuw jaar – beetgaar, dampend, hoopvol geurend – opgediend voor Jeroen Meus (45). Was zijn 2022 nog onverzoenlijk ingenomen door verdriet, dan mag de zon nu weer doorsmaken op zijn borden. Vanaf deze week doet hij in Billie’s ‘Bistro Meus’ wat voor altijd zijn liefdestaal blijft: lekker, héél lekker koken. Een gesprek over liefde, misosoep, en de schoonheid van taart trakteren op de werkvloer. “Ik kook liever dan ooit tevoren.”
Sofie Buekenhoudt
Beste van Plus
Lees ook
Jeroen Meus bakt aprilvissen: hondshaai, roodbaars en zeewolf
Pasta primavera, lentesalade en frisse seizoensgroentjes: de lente in met Jeroen Meus
Marleen moet verder zonder zus Hilde en broer Mathijs: “Dankbaar dat ik die prachtige mensen gekend heb”
Vicky verloor haar broertje 30 jaar geleden: “Zie ongeval nog elke dag voor me”