Welkom in ‘Bistro Meus’, Billies wekelijkse kookrubriek met Jeroen Meus

Onze nieuwe huischef Jeroen Meus: “Ik breng ‘Dagelijkse kost’-recepten die nog nooit gepubliceerd zijn”

Jeroen Meus: “Het gaat goed met mij. Ik ben ­verdrietig natuurlijk, dat zal ik voor de rest van mijn leven blijven. Maar ik heb veel nieuwe goeie moed”© Marco Martens

Er is een nieuw jaar – beetgaar, dampend, hoopvol geurend­ – opgediend voor Jeroen Meus (45). Was zijn 2022 nog onverzoenlijk ingenomen door verdriet, dan mag de zon nu weer doorsmaken op zijn borden. Vanaf deze week doet hij in Billie’s ‘Bistro Meus’ wat voor altijd zijn liefdestaal blijft: lekker, héél lekker koken. Een gesprek over liefde, misosoep, en de schoonheid van taart trakteren op de werkvloer. “Ik kook liever dan ooit tevoren.”

Sofie Buekenhoudt
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten