Sven Ornelis start zijn eigen uitgeverij

© JOE

Boeken schrijven deed hij al, nu gaat radiopresentator Sven Ornelis (49) nog een stapje verder. Hij is gestart met zijn eigen uitgeverij: Silenro. Het eerste boek dat er van de drukpers rolt, is een wandelboek dat hij zelf geschreven heeft.

(eadp)

“Ik ben blij dat ik het eindelijk mag vertellen. Vandaag lanceer ik een nieuwe uitgeverij in Vlaanderen”, schrijft Ornelis op sociale media. Silenro Publishers heet het, een anagram van zijn familienaam. De presentator van Joe heeft al boeken geschreven, en het eerste van zijn eigen uitgeverij is dan ook eentje dat hij zelf neerpende: Waarom wandelen. “Mijn al lang aangekondigde naslagwerk over de mooiste en meest natuurlijke sport die er bestaat: wandelen. Ik ga daarin uitleggen hoe ik door te wandelen veertig kilo vermagerd ben, maar ook veel gezonder en gelukkiger ben geworden. Ik deel al mijn tips, routes en valkuilen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Later komt er ook nog een kookboek van Would be chef en een reisgids rond Barcelona van Ornelis. “Maar ook boeiende boeken van andere bevlogen auteurs zullen binnenkort verschijnen”, belooft hij.

Aangeboden door onze partners