Ruzie laait op in ‘Boer zkt vrouw’: verlaten twee deelneemsters de boerderij van Raphaël?

© VTM

“Iedereen is klaar om naar huis te gaan.” Het zit er bovenhands op tussen Raphaël en twee van zijn mogelijke matches, Jolyn en Katrijn, in ‘Boer zkt vrouw’. Die voelen zich voorgelogen door hun boer. In de aflevering van zondag moet presentatrice Dina Tersago komen bemiddelen.

Dat er een stevig haar in de boter zit in Boer zkt vrouw, bleek al in de vorige aflevering. Toen had Raphaël vooral interesse in Jasha en moedigde hij haar zelfs aan om “haar momenten te pakken”. Jolyn en Katrijn keken jaloers toe. Dat Jasha ’s avonds bij Raphaël in de caravan bleef, was de druppel. “Omdat ze niet naar onze kamer terugkeerde, ben ik naar beneden gegaan”, aldus Jolyn. “Ik zag het licht in Raphaëls caravan branden. Ik heb daar 40 minuten gestaan, omdat ik het met mijn eigen ogen wou zien.”

(lees verder onder de video)

De situatie escaleert deze week zodanig dat Jolyn en Katrijn op het punt staan om de manege te verlaten. ’s Ochtends vroeg wordt Dina Tersago opgetrommeld om met iedereen te spreken. Daar lopen de gemoederen weer op. “Jullie zijn meer bezig met elkaar en met liegen”, tiert Raphaël tegen de twee dames. Ook bij hen zit het hoog. “Voor ons is het ook niet gemakkelijk.” Wanneer Jasha begint te huilen en zegt dat ze liever zou vertrekken, klinkt het duidelijk: “Iedereen is hier klaar om naar huis te gaan.”

Of het Tersago lukt om de vrede te bewaren, zal zondagavond blijken. Maar bij Raphaël zit de frustratie diep ingebakken. “Ik was in staat om mijn caravan op te pakken en in het maisveld te smijten.”

© VTM

Boer zkt vrouw

VTM, zondag, 19.55 uur

Aangeboden door onze partners