Huwelijk Adil en Christine verpest in ‘Thuis’, en dat is niet de enige bron van drama

Een soap zonder drama, dat is als een café zonder bier. Je kon er donder op zeggen dat het huwelijk van Christine en Adil in ‘Thuis’ niet verlopen zoals gepland. En inderdaad, het jawoord was nog maar net gegeven of daar kwam de miserie aankloppen. Christine zag haar feest in het water vallen toen plots de politie het boeltje kwam overnemen.

Wout Desmytere

Dat zijn nu eenmaal de risico’s, als je twee plichtbewuste agenten vraagt als muzikale act. Tim (Jeroen Lenaerts) en Dieter (Raf Willems) zouden gewoon het feestje opleuken met hun bandje. Maar toen ze een flesje ice-tea zonder etiket opmerkten, riepen ze de avond meteen een halt toe. Herinner je de fatale afloop vorig jaar, toen Tania (Katrien De Becker) het leven liet na het drinken van een gelijkaardig flesje met daarin een fatale dosis methamfetamine.

De politie start dan ook meteen een onderzoek, waardoor het feest van de kersverse bruid Christine (Daphne Paelinck) in het water valt. En wie haar een beetje kent, weet dat haar man Adil (Nawfel Bardad-Daidj) alles uit de kast zal mogen halen om haar een beetje te kalmeren.

Christine was niet opgezet met de onverwachte komst van de politie.© © VRT

Ook elders op het feest loerde drama om de hoek. Lowie (Mathias Vergels) en Viv (Lynn Van den Broeck) biechtten aan Tamara (Tine Priem) en Bob (Christophe Haddad) op dat ze tegenwoordig als friends with benefits door het leven gaan. Nieuws dat, op z’n zachtst gezegd, insloeg als een bom. Nieuws dat Christine toevallig opving. Dat belooft voor volgende week.

Aangeboden door onze partners