Smaakt de ‘Brugspaghetti’ nog altijd hetzelfde? UGent opent de deuren voor oud-studenten

Je kan nog een keer de beroemde Brugspaghetti proeven.© David Van Hecke

Gent -

Heimwee naar je studententijd? Of benieuwd naar hoe de UGent sinds je afzwaaien is veranderd? Dan ben je welkom op de Alumnidag die de universiteit op zondag 26 maart organiseert. En ja, je kan zelfs nog een keertje de spaghetti van De Brug proeven.

Max Dedulle

De Alumnidag vindt plaats op alle campussen van de Universiteit Gent. De hele dag door vinden rondleidingen, workshops en andere activiteiten plaats. Je krijgt een rondleiding in de Boekentoren, ontmoet topdokters van het UZ en kan luisteren naar inspirerende UGent’ers als advocaat Walter Van Steenbrugge, seksuologe Rika Ponnet en innovatiespecialist Peter Hinssen.

Je hoeft trouwens geen diploma te hebben om te mogen meedoen: ook vrienden, familie en zelfs kinderen zijn welkom. Aan het Ufo in de Sint-Pietersnieuwstraat komt zelfs een heus UGent-springkasteel en in hetzelfde gebouw kunnen weetgierige kinderen al hun vragen stellen aan professoren. Want die weten alles, toch?

Honger is geen optie, want de studentenrestaurants openen hun deuren. De Alumnidag is daarmee meteen de perfecte gelegenheid om nog een keer de befaamde ‘Brugspaghetti’ te proeven. Is die nog steeds even lekker als in jouw studententijd?

Meer info over de Alumnidag vind je op alumnidag.ugent.be.

AANGERADEN
Aangeboden door onze partners

Lees ook

Hoofdpunten

Meest gelezen uit de buurt