Cameron Diaz keert na 9 jaar terug naar het witte doek, maar dat loopt niet van een leien dakje

Cameron Diaz had haar comeback wellicht anders voorgesteld.© BELGAIMAGE

De terugkeer van Hollywoodactrice Cameron Diaz op het witte doek verloopt niet bepaald van een leien dakje. Meer zelfs, er is sprake van complete chaos. Reeds vier mensen werden ontslagen op de set van de actiekomedie ‘Back in action’.

Tom Vets

Voor alle duidelijkheid: het is niet Cameron Diaz die het probleem vormt. De moeilijkheden worden vooral veroorzaakt door acteur Jamie Foxx (55). Hij speelt niet alleen een rol in de film, maar is ook uitvoerend producent. Daardoor heeft hij meteen ook de touwtjes in handen. Zo is hij het die beslist wie er werkt op de set. En bij het minste wat er fout loopt eist Foxx dat de betrokken personen worden ontslagen. Zo raakten onder meer al een chauffeur en een regieassistent hun job kwijt. Het zorgt ervoor dat de acteur zijn allesbehalve populair maakt op de set. Door zijn gedrag is ook de sfeer tot onder het nulpunt gezakt.

Cameron Diaz had zich haar comeback wellicht anders voorgesteld. De voorbije negen jaar was ze de actrice in geen enkele film te zien. Haar laatste wapenfeit was Annie in 2014. De actrice kondigde daarna aan dat ze stopte met acteren omdat ze voorrang wou geven aan haar gezin. De ster, die in 2015 huwde met Good Charlotte-zanger Benjamin Madden (44), heeft een dochtertje van drie. Ze keert nu toch opnieuw naar het witte doek, op vraag van Jamie Foxx. Dat diezelfde man nu voor chaos zorgt op de set, had ze wellicht niet zien aankomen. De actiekomedie waarvan de opnames eind vorig jaar gestart zijn in Londen, verschijnt eind dit jaar.

Aangeboden door onze partners

Lees ook