Nieuwe jongerenreeks ‘Kids on the block’ binnenkort op Ketnet

Deze jongeren zijn binnenkort veel op Ketnet te zien.© Ketnet

Ketnet lost over enkele weken de nieuwe fictiereeks Kids on the Block. Hierin volgen we de avonturen en deugnieterij van een groep kinderen in een cité in Limburg. De opnames vonden vorige zomer plaats in Beringen.

Tom Vets

Alles werd gedraaid op locatie. Behalve de cité komen ook be-MINE en nog enkele andere plekken in Beringen-Mijn aan bod. In Kids on the Block volgen we de belevenissen van een aantalkinderen in een cité. ‘Van een talentenjacht over verliefdheid tot een handel in diepgevroren pizza’s’, luidt het. De reeks is van de hand van Sarah Kasmi. De Antwerpse regisseuse met Marokkaanse roots en moeder van drie kinderen, brengt graag diversiteit op het scherm. “Ze legt haar focus op leuke, inspirerende verhalen waarin uiteenlopende kinderen mekaar kruisen en samen plezier maken, aangevuld met kleine drama’s en eerste liefdes delen”, klinkt het bij Ketnet.

Kids on the Block is eerder een humoristische fictiereeks. In de serie biedt Ketnet opnieuw de kans aan heel wat jong talent om hun eerste stappen in de acteerwereld te zetten. Naast veel nieuw talent doen ook Dertigers-acteur Issam Dakka en Lee Paula Arrendell mee. Zij is de dochter van acteur George Arrendell, en was een jaar geleden met haar moeder, X-session-zangeres Gina Brondeel ook te zien in Dance Dreams op Play5.

Aangeboden door onze partners