Maestro en Van Praag brengen de revue naar de Bloemekenswijk

© jan vens

Gent -

Het voorbije weekend vond in zaal Cameo aan de Rijhovelaan De Revue plaats.

Een mix van sketches, muziek en lekker tafelen.

Bezielers van het evenement waren Steven Maestro en Frank Van Praag, het komische duo dat na 3 jaar nog eens samen op de planken stond.

Zaal Cameo ,pal in de Bloemekenswijk, kon het voorbije weekend twee maal het bordje volzet uithangen.

De Revue van komisch duo Maestro en Van Praag streek er neer.

Voorafgaand aan de eigenlijke show kon iedereen er een hapje eten. Daarvoor werd er 100 kg scampi’s , 20 kilo kippeboutjes,50 liters saus en maar liefst 150 stokbroden aangevoerd.

De hoeveelheid drank die verzet werd de voorbije twee shows zal vermoedelijk wel een geheim blijven, wat wel vast stond is dat de twee shows ruim op voorhand waren uitverkocht.

(lees verder onder de foto)

© jan vens

© jan vens

Maestro en Van Praag waren dan wel de centrale figuren op het podium, ze stonden er natuurlijk niet alleen. De sketches werden afgewisseld met live muziek gebracht door Crissy en Blue Lady Christelle.

Steven Maestro had zijn bekende buikspreekpop Stanneke mee die net dat ietsje meer durft te vertellen op het podium.

Ook kreeg hij hulp van zijn vrouw Kristel Hendrix die recordhouder is ,winnares meeste internationale missverkiezingen.

Zij acteerde mee in de sketches van het duo. Ook Wendy,de vrouw van Van Praag, was aanwezig.Zij verzorgde de dansmomenten op het podium.

Van Praag en Wendy zijn in het echte leven overigens allebei buschauffeur bij de Lijn. De eerste avond waren en dan ook redelijk wat collega chauffeurs in de zaal. Die kregen de eerste avond bij aanvang van de show ook meteen te horen vanop het podium, “nooit eerder gezien, 25 buschauffeur van de Lijn die op tijd zijn” De komische toon van de show was meteen gezet.

(lees verder onder de foto)

© jan vens

© jan vens

Voorlopig is er nog geen nieuwe show gepland na de twee uitverkochte datums. Maar dat ze de smaak terug te pakken hebben is zeker.

Wie de laatste nieuwtjes en komende evenementen van het duo Maestro en Van Praag wil weten volgt best hun Facebookpagina  

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

© jan vens

.

Aangeboden door onze partners