Bestuurder in levensgevaar na ongeval in Rekkem

© djr

In Rekkem (Menen) nabij de Franse grens is zondagnacht een zwaar ongeval gebeurd. Een man uit Moeskroen belandde met zijn wagen tegen de pijler van een brug. Hij raakte zwaargewond.

mtmBron: BELGA

De feiten speelden zich af in de nacht van zondag op maandag ter hoogte van de kluifrotonde aan de N58. De bestuurder kwam uit de richting van Moeskroen toen hij om nog onduidelijke reden over de kluifrotonde reed, een vangrail raakte en tot stilstand kwam tegen een brugpijler.

De brandweer moest het zwaargewonde slachtoffer uit zijn wagen bevrijden. De MUG-diensten snelden ter plaatse om de man de eerste zorgen toe te dienen. Hij werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Het parket heeft een verkeersdeskundige aangesteld om het ongeval te onderzoeken. Door het ongeval was de gewestweg een tijdlang afgesloten. Het is lang niet de eerste keer dat er een zwaar ongeval gebeurt aan de rotonde.

LEES OOK. “Zolang ze hun rijgedrag niet aanpassen, kunnen we niets doen”: jaar na dubbel dodelijk ongeval knalt opnieuw wagen tegen brugpijler, met ernstige gevolgen

Aangeboden door onze partners