Blac Chyna probeert haar extreme plastische chirurgie terug te draaien en doekt OnlyFans-account op nu ze “God gevonden heeft”

© Richard Shotwell/Invision/AP

Realityster Blac Chyna (34) is van plan alle plastische chirurgie die ze ondergaan heeft terug te draaien en te stoppen met OnlyFans. En dat allemaal om dat ze - naar eigen zeggen - God gevonden heeft. “Ik ga alles aan mij veranderen”, zegt ze.

Haar borsten zijn verkleind, de siliconen uit haar achterwerk zijn tijdens een acht uur durende operatie verwijderd, haar gigantisch lange gelnagels zijn verleden tijd en binnenkort worden ook de ingrepen aan haar gezicht en de fillers in haar lippen weggehaald.

Dat is de samenvatting van alle “levensveranderende” wijzingen die Blac Chyna de voorbije weken ondergaan heeft en nog zal ondergaan. De 34-jarige realityster en ex van Rob Kardashian, wereldberoemd door de extreme veranderingen en plastische chirurgie die ze de jongste jaren ondergaan heeft - deelt dat allemaal met haar 16,6 miljoen volgers op Instagram.

Waarom ze dat doet? “Ik ben mijn leven en mijn gedrag aan het veranderen”, zegt ze. “Ik wil al die miserie uit mijn lijf zodat ik weer kan groeien als mens.” Ze is enorm blij dat ze de beslissing genomen heeft, zo zegt ze nog, en de aanleiding is volgens haar dat ze God gevonden heeft.

Gedaan met OnlyFans

Met die veranderingen aan haar uiterlijk is haar transformatie nog niet compleet. Zo valt op dat ze posts op sociale media nu ondertekent met Angela White, haar echte naam, en heeft ze aangekondigd haar account op OnlyFans op te doeken. Daar deelde ze pikante beelden van zichzelf met al wie daarvoor betaalde, en zo verdiende ze meer dan 240 miljoen dollar, meer dan alle andere bekendheden.

Waarom ze ermee stopt? “Ik verander gewoon alles. Ik ben meer waard dan wat ik daar doe”, zei ze in een Amerikaanse radioshow. “Ik wil ook een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen.” Blac Chyna heeft twee kinderen: een zesjarige dochter Dream - met Rob Kardashian - en tienjarige zoon King Cairo Stevenson.

Aangeboden door onze partners