Theater aan Twater nodigt gratis vijf sociale vzw’s uit

Een beeld van Theater aan Twater vorig jaar.© bar

Boom -

Hun sociaal doel indachtig, lanceren de organisatoren van spektakelfestival Theater aan Twater in Boom een nieuwe actie. Aan vijf sociale vzw’s schenken ze enkele tientallen gratis tickets weg, waarvoor ze nu een oproep doen. Theater aan Twater vindt op 20 en 21 mei plaats in De Schorre.

“We hebben zelf een sociaal circusatelier en helpen andere vzw’s. Elk jaar schenken geven we ook al tickets aan bijvoorbeeld Welzijnsschakel en Rap Op Stap”, vertelt Peter De Ridder, voorzitter van de organiserende Kaaimannen. “Omdat we elk jaar de vraag krijgen, hebben we besloten om voortaan bij elke editie enkele tientallen tickets weg te geven aan vijf vzw’s of instellingen die een sociaal doel hebben, werken met mensen in armoede, mensen met een beperking of in een moeilijke situatie.”

“De gelukkigen mogen de bezoekers zelf kiezen. Ga naar Facebook of Instagram van Theater aan Twater en nomineer/tag je vzw bij de oproep. Op 31 maart maken we bekend welke vijf vzw’s gratis naar Theater aan Twater kunnen.”

(bar)

 

Aangeboden door onze partners