Deelnemer moet ‘Bestemming X’ verlaten omdat hij de echte Kevin Janssens niet kan raden

Ook de Antwerpse avonturier Zeno Madder zal Bestemming X niet winnen. Enkele afleveringen geleden kroop hij nog door het oog van de naald en ontsnapte hij ternauwernood aan een exit. Maar deze keer stopte het avontuur voor hem definitief in Venetië.

Tom Vets

Alweer nam het avontuur enkele onverwachte wendingen. De kandidaten die al twee weken onderweg zijn, kregen voor de eerste keer te horen aan het begin van de aflevering waar ze zaten. Niet alleen wisten ze zo dat ze in Italië waren, ze kregen bovendien zes Italiaanse steden te horen met de vermelding dat de latere exit zou plaatsvinden in één van deze steden.

(archief)© VTM

De spelers begonnen het spel steeds beter onder de knie te krijgen, en alle kandidaten wisten dat ze in Venetië zaten. Maar uiteraard was het spel niet gespeeld. Wie de bus moest verlaten werd bepaald door een spel waarbij de deelnemers per duo in een gondel in het nachtelijke Venetië dobberden. Geflankeerd door de vele schilderachtige huisjes en het doolhof van straten werd een spelletje ‘wie is het?’ gespeeld. Wie als beste kon raden wie de enige echte Kevin Janssens was uit een line-up van 10 gemaskerde personen, had het voordeel dat hun x dichter bij de exacte locatie werd geplaatst. Zeno kon de echte Kevin niet raden, kreeg het voordeel niet en moest het spel verlaten.

Kevin bracht de deelnemers een bezoekje.© VTM

Bestemming X, VTM, elke maandag om 20.35 uur

Aangeboden door onze partners