Man levensgevaarlijk gewond bij geval van verkeersagressie in Brussel

© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Brussel -

In Brussel is afgelopen vrijdag een man zwaargewond geraakt bij een geval van verkeersagressie op het Maria-Louizasquare. Het slachtoffer kreeg enkele rake klappen en verkeerde even in levensgevaar. De dader sloeg op de vlucht, maar gaf zichzelf nadien aan bij de politie.

Chris Verhaeghe

“De politie kreeg vrijdagochtend iets na halfnegen een oproep van een getuige, waarna er meteen een ploeg van de Territoriale Interventiebrigade werd uitgestuurd”, zegt een woordvoerder van de Brusselse politie.

“Eens ter plaatse werd een slachtoffer aangetroffen dat ernstige verwondingen had opgelopen. Volgens de getuige had hij enkele rake klappen gekregen en was de verdachte weggereden toen de getuige tussenbeide kwam.”

Arbeidsongeschikt

“Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis afgevoerd en verkeerde zelfs even in levensgevaar. Uiteindelijk zou hij volgens de dokters zestien dagen arbeidsongeschikt zijn.”

Dankzij de getuige kon de politie al snel de verdachte identificeren. Die bood zichzelf even later aan op het commissariaat. Na verhoor werd de man ter beschikking gesteld van het Brusselse parket.

Aangeboden door onze partners