Portland heeft nieuwe zangeres gevonden

© ggm

Drie weken geleden was er nog het slechte nieuws dat Sarah Pepels Portland zou verlaten. Maar Jente Pironet en de zijnen hebben intussen een nieuwe zangeres en pianiste gevonden. Vrijdag stond ze al voor het eerst mee op het podium.

(eadp)

Portland 2.0 stond afgelopen vrijdag in Club K in Kalmthout. Zonder Sarah Pepels die de band had verlaten, twee weken voor de nieuwe plaat Departures zou verschijnen. Wel met Nina Kortekaas, die haar opvolgt als zangeres en pianiste.

LEES OOK. Portland maakt debuut met nieuwe bezetting in Kalmthout

“Portland heeft een vrouwenstem nodig, dus hebben we de band moeten herschikken”, zegt frontman Jente Pironet bij Radar op Studio Brussel. “We wilden absoluut geen ‘Wie wordt de nieuwe Sarah?’ organiseren, wel de band uitbreiden. We hebben try-outs gespeeld en daar is Nina uitgekomen als nieuwe zangeres en pianiste.” Kortekaas treedt zelf ook op met haar eigen werk en een vierkoppige band, Noa Lee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners