Leeuw verkoopt duizendste UITPas

In het vrijetijdshuis de Viron werd deze week de duizendste UITPas verkocht.© idh

Sint-Pieters-Leeuw -

Twee jaar geleden lanceerde de gemeente Sint-Pieters-Leeuw de UITPas, een spaarkaart voor vrijetijd waarmee zowel inwoners als niet-inwoners punten kunnen sparen in ruil voor een aantal voordelen en kortingen. Deze week werd de duizendste UITPas verkocht.

Ingrid Depraetere

“Aan de UITPas doen alle gemeentelijke diensten met een vrijetijdsaanbod mee”, zegt Herwig Smeets (N-VA), schepen van Welzijn. “Sinds de start van de UITPas werden er in Sint-Pieters-Leeuw al 24.000 punten verzameld die recht geven op kortingen, gadgets of andere voordelen. Mensen uit kansengroepen met een verhoogde tegemoetkoming, die in budget of schuldbeheer zitten, krijgen dankzij deze UITPas automatisch 80% korting op alle vrijetijdsactiviteiten. Hierdoor kunnen ze volwaardig participeren aan het sociale leven in Sint-Pieters-Leeuw.”

“En de UITPas is nog lang niet klaar met verder evolueren”, zegt Herwig Smeets. “Dit jaar worden ook de activiteiten van onze jeugdverenigingen betrokken bij de UITPas en we blijven nieuwe leuke voordelen bedenken.”

Ideetjes hiervoor zijn altijd welkom op deze link

Aangeboden door onze partners