Gisele Bündchen reageert op roddels over reden voor scheiding van Tom Brady: “Het was niet zo zwart-wit”

Tom Brady en Gisele Bündchen in betere tijden.© AFP

Topmodel Gisele Bündchen heeft in een interview met Vanity Fair gekwetst gereageerd op de roddels over de breuk tussen haar en Tom Brady. Kwatongen beweerden dat Bündchen de American football-legende voor een ultimatum had gesteld: haar of voor zijn carrière. Maar de Braziliaanse zegt dat “het niet zo zwart-wit was” als mensen dachten.

jvhBron: De Telegraaf

“Wauw, mensen hebben echt alleen dat ervan gemaakt”, aldus Bündchen. “Wat er is gezegd, is slechts één stukje van een veel grotere puzzel. Het is niet zo zwart-wit.” Bündchen noemde de beweringen over haar vermeende ultimatum onder meer “zeer pijnlijk” en “het gekste wat ik ooit heb gehoord”. “Ik heb altijd voor hem gejuicht, en dat blijf ik ook altijd doen. Als er één iemand is van wie ik wil dat hij de gelukkigste persoon op aarde is, dan is hij het wel”, zegt ze over haar ex-man. “Ik wil dat al zijn dromen uitkomen, dat meen ik echt uit de grond van mijn hart.”

De oorzaak van hun breuk vorig jaar heeft volgens Bündchen te maken met andere dingen. “Soms groei je samen, soms groei je uit elkaar. Toen we elkaar ontmoetten, wilden we een gezin en wilden we allebei van alles. Maar naarmate de tijd verstreek, realiseerden we ons dat we andere dingen wilden, en nu moeten we een keuze maken. Dat betekent niet dat je niet van de ander houdt. Het houdt in dat je iemand moet vinden die je tegemoet wil komen. Het is een dans, en een kwestie van balans zoeken.”

Terugkijkend op hun huwelijk heeft Bündchen geen spijt. “We spelen niet tegen elkaar. We zijn een team, en dat is mooi. Ik kijk er zonder spijt op terug.” Bündchen en Brady trouwden in 2009 en hebben twee kinderen (13 en 10).

LEES OOK. Groter dan Michael Jordan, Mohammed Ali en Tiger Woods? NFL-icoon Tom Brady (45) houdt het nu écht voor bekeken (+)

Aangeboden door onze partners