Drieduizend Buffalo’s kunnen mee naar Londen: tickets voor uitmatch tegen West Ham vanaf donderdag te koop

Ga jij mee naar het London Stadium?© ISOPIX

Gent -

Op donderdag 20 april neemt KAA Gent het in het London Stadium op tegen West Ham United. Voor die uitwedstrijd in de Conference League zijn 3.000 kaartjes te koop. Hoe de supporters een felbegeerd kaartje kunnen bemachtigen, heeft KAA Gent nu bekendgemaakt.

Max Dedulle

Op 13 april speelt KAA Gent thuis tegen ‘the Hammers’, de uitwedstrijd volgt een weekje later.

Het merendeel van de kaartjes voor die terugwedstrijd zullen worden verkocht via de supportersclubs. Leden van zo’n club hebben tot maandag 3 april om zich in te schrijven en hun ticket te betalen. Abonnees en members krijgen daarbij voorrang.

Wie geen lid is van een supportersclub, kan via KAA Gent zelf een kaartje kopen. Ook daar krijgen abonnees en members als eerste de kans. Voor hen start de verkoop op donderdag 23 maart om 17 uur. Je kan twee tickets per persoon bestellen, maar de voorwaarde is wel dat je medereiziger ook abonnee of member is. Een ticket kost 25 euro.

Als er op 4 april nog kaartjes over zijn, start de vrije verkoop voor supporters die geen abonnee of member zijn.

Paspoort

Nog een belangrijk detail: sinds de Brexit heb je een internationaal paspoort nodig om naar Londen te kunnen reizen. Als je dat nog niet hebt, breng je dat best zo snel mogelijk in orde bij je gemeente. Het is vaak immers een tijdje wachten op zo’n paspoort.

Praktische details over de reis naar Londen volgen later nog. KAA Gent Travel komt deze week nog met een pakketreis.

Meer info over de trip naar Londen vind je op de website van KAA Gent.

Kaartjes voor de heenmatch in de Ghelamco Arena zijn al enkele dagen te koop. Ook daarover vind je alle info op de website van KAA Gent.

Aangeboden door onze partners