Millie Bobby Brown wijst aanbieding van 11 miljoen euro voor ‘Stranger things’-spinoff af: “Klaar om afscheid te nemen van dit hoofdstuk van mijn leven”

Millie Bobby Brown in ‘Stranger things’© Netflix

Millie Bobby Brown, de actrice die faam vergaarde door haar hoofdrol in ‘Stranger things’, heeft een lucratieve aanbieding afgewezen om mee te spelen in een spin-off van de populaire Netflix-serie.

jvhBron: Metro

‘Stranger things’ komt in 2024 ten einde met het vijfde en laatste seizoen, maar de makers willen het universum met verschillende spin-offs in leven houden. Eén van die spin-offs zou draaien rond Eleven, het tienermeisje met telekinetische vaardigheden dat door Brown (19) vertolkt wordt.

Maar de Engelse actrice wil ‘Stranger things’ achter zich laten, en heeft een aanbieding van 12 miljoen dollar (zo’n 11 miljoen euro) afgewezen. “Ik vind dat we het verhaal nu wel grotendeels verteld hebben, het is heel lang een deel van ons leven geweest. Maar ik ben klaar om afscheid te nemen van dit hoofdstuk van mijn leven, en aan een nieuw hoofdstuk te beginnen.”

Aangeboden door onze partners