Salonbikers nemen ook dit jaar deel aan 1.000 kilometer Kom op tegen Kanker

De Salonbikers vormen een vriendengroep.© if

Sint-Pieters-Leeuw -

Een groep van acht vrienden, de Salonbikers, neemt ook dit jaar deel aan de 1.000 kilometer voor Kom op tegen Kanker. Na de geslaagde editie van vorige editie gaan ze dit jaar volledig de sportieve toer op.

Op zaterdag 22 april zal er 16 uur gesport worden, aangevuld met cross-kine sessies. Enthousiastelingen die willen ondersteunen en hun steentje bijdragen, kunnen inschrijven via theskyisthelimi1000.be/sstk/. De officiële teampagina is te bezoeken op www.de1000km.be/team/theskyisthelimit1000.be/sstk/. Hier kunnen ook los van de actie giften worden gedaan.  

Waar het op neerkomt? Neem deel aan een sportsessie en steun zo het wetenschappelijk kankeronderzoek. Schrijf je in voor een begeleide sessie crosskine of kom vrij sporten op de toestellen. Om stramme spieren achteraf te vermijden, kan je nog een kinesitherapeutische sportmassage met massage-gun reserveren. Doorlopend tussen 8 en 24 uur kan je elk kwartier met 2 à 3 personen starten aan een sportsessie van 1 uur. Neem wel je handdoek en een flesje water mee. Achteraf kun je nog iets consumeren aan de eet- en drankstand. Waar en wanneer dit plaatsvindt? Kinesitherapie Vermet, Gaston Deruyverstraat 5, Sint-Pieters-Leeuw, zaterdag 22 april van 08.00-23.59 uur. (Hugo Devillé)

Aangeboden door onze partners