Miss Trésor sluit de deuren

Het is einde verhaal voor Miss Trésor.© Ruben De Keyzer

Deinze -

Boetiek Miss Trésor in de Tolpoortstraat stopt ermee. Dat meldt zaakvoerder Vicky Vanhaecke op sociale media. Ook de webshop worden afgesloten na een laatste uitverkoop. “We zullen onze klanten zeker missen, maar in deze tijden is het de beste zakelijke beslissing die we kunnen nemen”, aldus de zaakvoerder.

Ruben De Keyzer

Vanhaecke betreurt haar zaak te moeten stopzetten. “Met zwaar gemoed wil ik jullie meedelen dat ik de beslissing heb genomen om onze winkel en webshop te sluiten”, zegt ze op sociale media. “Als oprichter van Miss Trésor, begon ik deze prachtige reis in 2020 als een hobby midden in de pandemie. Ik had nooit durven dromen dat deze passie zou uitgroeien tot iets veel groters. Ik kijk terug op alle prachtige momenten die we hebben gedeeld met Miss Trésor. Het was fantastisch om te zien hoeveel liefde en steun we kregen van onze klanten en het Miss Trésor team dat ons heeft geholpen om Miss Trésor tot leven te brengen.”

“Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie steun en vertrouwen in Miss Trésor. Het was een eer om deel uit te maken van jullie levens en om samen mooie momenten te delen.”

Aangeboden door onze partners