Na 28 jaar stopt laatste Buurtslagers bij Lidl, nieuwe Bon’Ap opent in de plaats

© if

Aalst -

Bon’Ap opent op 29 maart in de Kapiteintjesstraat, aan parking Keizershallen, een tweede maaltijdwinkel in de stad. Met de komst van de nieuwe voedingswinkel komt er na 28 jaar een einde aan het verhaal van Buurtslagers bij Lidl in Vlaanderen. Meat&More, het bedrijf achter Buurtslagers en Bon’Ap, wil zo inspelen op het evoluerende klantengedrag.

Chris Bosseloo

In totaal zullen er vanaf 29 maart 41 Bon’Ap winkels in Vlaanderen zijn. Meat&More, het bedrijf achter Bon’Ap, is dankzij de slagerijformule Buurtslagers niet onbekend in regio Aalst. Buurtslagers bestaat reeds meer dan 30 jaar en telt zo’n 140 slagerijen in supermarkten zoals Delhaize, Carrefour, Smatch en louis delhaize. Buurtslagers was ook jarenlang actief binnen Lidl, maar op 25 maart sluiten de deuren van de laatste Buurtslagers in een Lidl-supermarkt, aan de Hopmarkt in Aalst, waardoor na 28 jaar dit verhaal eindigt.

“28 jaar geleden openden we onze eerste slagerij van Buurtslagers bij Lidl, toen nog met een bedieningstoog”, vertelt oprichter en CEO Geert Ally. “Maar doorheen de jaren is het eet- en koopgedrag van klanten grondig geëvolueerd. Vroeger lag onze focus enkel op vlees, nu ontzorgen we gezinnen door volledige maaltijden aan te bieden.”

Tijdens de eerste weken kunnen de klanten van tal van promo’s bij Bon’Ap Aalst genieten. Bovendien loopt er tijdens de openingsweek ook een openingswedstrijd tot en met 1 april. Als klant maak je er kans op 35 euro aan producten. Bon’Ap is ook op zoek naar extra verkooppersoneel. “We zoeken topcollega’s die zin hebben in een smakelijke job vol variatie, verantwoordelijkheid en teamwork”, zegt William Ally. Solliciteren kan via www.bonap.be.

Aangeboden door onze partners