Voetbal 3de afdeling VV A Tempo Overijse

Walid Houssane wil de titel zo snel mogelijk veroveren: “Ik heb getekend voor een tweede seizoen bij Tempo Overijse, meer dan waarschijnlijk in tweede afdeling”

Walid Houssane: “We moeten nog twee keer winnen en zullen er alles aan doen om dat zaterdag al een eerste keer te doen.”© Vel

Tempo Overijse staat nu wel zeer dicht bij de terugkeer naar tweede afdeling. Nog twee keer winnen en het is zo ver. Als het van Walid Houssane afhangt, dan moet dat liefst zo snel als mogelijk gebeuren.

Danny Van Hecke

“We moeten nog twee keer winnen en we zullen er alles aan doen om dat zaterdag al een eerste keer te doen”, zegt de 25-jarige rechtsbuiten van Tempo Overijse. “Thuis tegen Lede moet dat best kunnen. Ginds hadden we wel onze handen vol en vertrokken er met een zuinige 1-2 naar huis. Maar laat ons wel opmerken dat hun terrein niet het beste van de reeks is en dat dit zeker geen voordeel was voor ons. Dat zal zaterdag anders zijn. Ons veld ligt er stukken beter bij. Het is voor mezelf een zegen om op zulk een tapijt te mogen spelen.”

“Wie doet het ons na?”

“Vorige week liep ik er in Wervik ingevolge een gele schorsing niet bij. Ook de geblesseerde Sarkic bleef aan de kant. Desondanks pakten de maats een vrij makkelijke zege. Zaterdagavond kan onze trainer opnieuw op zijn volledige kern rekenen. Ikzelf ben er weer bij en ook Danilo is genezen. De week erop moeten we dan naar Hamme. Mogelijk kunnen we daar de titel pakken. We moeten er niet mee wachten. Stel dat het in Hamme niet zou lukken, dan krijgen we nog een paar kansen. Wat mij betreft moeten we er zo snel mogelijk komaf mee maken. We verdienen die titel overigens. Heb je gezien wat een parcours we na Nieuwjaar al hebben afgelegd? Eén gelijkspel en alle andere matchen hebben we gewonnen. Dat zorgde ervoor dat iedere week het vertrouwen weer een pak groeide. Wie doet het ons na? Ik heb ook vernomen dat de ploeg vorig seizoen ongeveer eenzelfde succesvolle terugronde aflegde. Toen was ik er nog niet bij. Nu wel, en ik heb het hier zo naar mijn zin dat ik al heb bijgetekend. Ik speel dus volgend seizoen ook nog voor Tempo Overijse, meer dan waarschijnlijk in tweede afdeling”, besluit Walid Houssane zelfverzekerd. 

Aangeboden door onze partners