Wie solliciteert op jobdag Agristo kan gratis tatoeage krijgen

Al minstens twintig werknemers gingen in op het voorstel voor een echte tatoeage.© if

Wielsbeke -

Personeelsleden van aardappelverwerkend bedrijf Agristo noemen zich Potatoholics. Dat de term niet overdreven is bewijze zo’n 20 medewerkers die zich laten tatoeëren met frietjes of kroketten. Ook sollicitanten die op 30 maart of 1 april naar de jobdagen komen, kunnen een gratis tatoeage krijgen.

Frank Meurisse

De bal voor de actie ging vorig jaar aan het rollen. Tijdens de jobcampagne Potatoholic for life werd een man opgevoerd die zijn liefde voor frieten, kroketjes en patatjes uitte met tattoos over het hele lichaam. Toen al kreeg het personeel plaktatoeages mee om uit te pakken bij vrienden en familie. Maar nu krijgen medewerkers de kans om het lekkers dat ze dagelijks creëren echt te laten vereeuwigen. (Lees verder onder de foto)

Deze affiche bracht het idee voor echte tatoeages op gang.© if

Een 20-tal medewerkers gaat er al op in. Ook tijdens de jobdagen op 30 maart en 1 april zullen tatoeages gezet worden. “Dit is géén aprilgrap”, verzekert Francesca Derkinderen van Agristo. “Er zijn verschillende ontwerpen beschikbaar gecreëerd door The Tattoo School.”

Sollicitanten die een tatoeage willen plaatsen krijgen voorrang, maar iedereen is welkom. Het bedrijf werft mensen aan om antwoord te kunnen bieden op de groei. Zo start in augustus nog een nieuwe productielijn.

Alle info vind je op www.jobdag.agristo.com.

Aangeboden door onze partners