PODCAST KOERS. Daar zijn de E3 Saxo Classic en Gent-Wevelgem: “Mag Dylan van Baarle zelf aanvallen of wordt hij de bodyguard van Wout van Aert?”

© rr

Met de E3 Saxo Classic wordt het voorgerecht voor de Ronde van Vlaanderen geserveerd. Het wordt ook de lakmoesproef voor het gouden duo Wout van Aert-Dylan van Baarle. Zal de Nederlander zélf mogen aanvallen of wordt hij toch vooral een schildknaap van Wout van Aert? In Gent-Wevelgem beloven de weerselementen er weer een spetterende koers van te maken. De ontknoping in Catalonië wordt ook onder een krachtige zon stormachtig dankzij bliksemschicht Remco Evenepoel. Wielerredacteur Werner Bourlez brengt verslag uit vanop de top waar Evenepoel toonde dat hij ook kan sprinten. Opnieuw een goed gevulde aflevering van De Koers is van Ons.

Michaël Van Damme

De koers is van ons: nu ook elke donderdag

Onze koerspodcast is er vanaf dit seizoen wekelijks. Elke donderdag ontvangt host Michaël Van Damme onze wielerjournalisten om de actua van de voorbije wielerweek te bespreken. Na grote eendagskoersen of rittenwedstrijden zijn we er ook met een hyperactuele aflevering. Ook dus na Milaan-Sanremo.

Beluister hier alle afleveringen van onze podcast ‘De Koers is van Ons’

Aangeboden door onze partners