Massale persaandacht voor proces tegen haar is niet naar zin van Gwyneth Paltrow

© AP

Het proces dat momenteel loopt tegen actrice Gwyneth Paltrow die jaren geleden een skiongeval veroorzaakte, krijgt bijzonder veel aandacht in de pers. En dat is duidelijk niet naar haar zin.

Tom Vets

Ze maakt van haar oren omdat er zelfs paparazzi in de parkeergarage stonden om haar op te wachten. Het gaat om de zaak waarbij slachtoffer Terry Sanderson jaren geleden zwaargewond raakte. Voor het proces worden meerdere dagen voorzien. De rechter moet uitmaken hoe het ongeval precies gebeurde en wie aansprakelijk is. Het slachtoffer heeft immers blijvende letsels overgehouden aan het ongeval.

Tijdens het proces zijn er ook camera’s aanwezig in de rechtszaal. De actrice liet zopas merken dat ze daarmee niet opgezet is. Toen ze doorhad dat er een camera op haar gericht was, keek ze recht in de lens en schudde ze haar hoofd. Steve Owens, de advocaat die haar verdedigt, noemt het problematisch dat journalisten en fotografen werkelijk overal staan opgesteld. Uiteindelijk ging de rechter in op de vraag om de camera in de rechtszaal op een andere plek te zetten. Er is bepaald dat de actrice enkel in beeld mag komen wanneer ze effectief aan het woord is.

Aangeboden door onze partners