‘Huizenjagers’ gaat meteen van start met miljoenenweek én een BV

Paul De Grande gaat op zoek naar een nieuwe woonst.© Play4

De jacht op de huizen is weer geopend in een nieuw seizoen van ‘Huizenjagers’. Dat laadt meteen de grote kanonnen, want in de eerste week wordt er gezocht naar stulpjes met een budget van één miljoen of meer tijdens de ‘miljoenenweek’.

Eva De Poorter

Het zijn Sophie, Rob en Justine Szpringer – bekend als DJ bij 2Empress en The sky is the limit ­– die op zoek mogen gaan naar een geschikte woonst. Als eerste zoeken Jan en Katrien een villa én paardenparadijs tussen Putte, Keerbergen en Bonheiden, met minstens 1,7 hectare grond en graag een zwembad met poolhouse. Hun budget is 1.000.000 euro. Dat bedrag zit ook in de portefeuille van Goele en Annemie. Zij zijn op zoek naar een co-housing voor de hele familie, met vier aparte woonunites en een grote gemeenschappelijke ruimte. Daar mag ook nog een moestuin en zwemvijver bij. Op maximum 45 minuten fietsen van Antwerpen.

Ook ’s lands bekende antiquair Paul De Grande klopt aan, met het hoogste budget van de week: 2.000.000 euro. Hij verkocht onlangs zijn kasteel in Snellegem, en zoekt een nieuw luxepand voor zichzelf en zijn uitgebreide collectie antiek. Pim en Bush zoeken een karaktervol huis dat ze met zes anderen kunnen delen. Dus moeten de huizenjagers op zoek naar de perfecte co-livingplek: een groot herenhuis binnen de singel van Antwerpen met 6 slaapkamers, een grote gemeenschappelijke ruimte en een tuintje. Daarbovenop zoeken ze ook nog een aparte woonunit voor zichzelf om er een gezin te stichten. Dat doen ze met een budget van 1.200.000 euro.

Huizenjagers start vanaf 3 april om 20 uur op Play4.

© Play4

Aangeboden door onze partners