“Mijn kinderen al drie weken niet gezien”: Gers Pardoel haalt uit naar ex-partner

© The Voice Kids

Opnieuw botst het tussen Gers Pardoel (41) en zijn ex-vrouw en -manager Sélina van Gool (37). De Nederlandse zanger klaagt op sociale media dat hij door “haar leugens” zijn kinderen al drie weken niet meer mocht zien. In 2020 ging het koppel uit elkaar na beschuldigingen van misbruik.

“Inmiddels heb ik mijn kinderen meer dan drie weken niet gezien, omdat ze telkens ziek worden gemeld op de dagen dat ze bij mij horen te zijn.” Gers Pardoel is naar eigen zeggen “klaar met het onrecht en de leugens”. In een Instagram-post haalt hij uit naar zijn ex-partner Sélina van Gool, die ook jarenlang zijn manager was. Ze zou hun twee kinderen, zoon Goud (8) en dochter Rocci (7), bewust van hem weghouden.

(lees verder onder de foto)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Drie jaar geleden zetten Pardoel en Van Gool een punt achter hun relatie van dertien jaar, nadat zij hem beschuldigde van fysiek en mentaal misbruik. Pardoel ontkende en sprak in deze krant over “roddels”. “Er zullen altijd onwaarheden zijn. Verder heb ik niks toe te voegen.”

LEES OOK. Gers Pardoel spoelt turbulente breuk door met lied voor nieuwe (Vlaamse) vriendin: “Roddels zijn roddels, er zullen altijd onwaarheden zijn” (+)

In de nasleep van hun breuk ging Van Gool nog verder in haar beschuldigingen. Ze beweerde dat de entourage van Pardoel haar bedreigde. “Ze zouden ervoor zorgen dat ik failliet ga, dat mijn kinderen worden afgepakt en dat ik aangeklaagd zou worden voor smaad en laster.” Ook dat ontkende Pardoel. “Die beweringen zijn verzonnen en berusten op sensatie. Uit respect voor Sélina, maar vooral voor zijn kinderen, wil Gers niet reageren op deze aantijgingen.”

LEES OOK. Vrouw en manager Sélina van Gool verlaat Gers Pardoel voor andere man

Aangeboden door onze partners