Weergoden boycotten modewandeling en padelkampioenschap

De organisatoren van de modewandeling in de Kerkstraat wijken uit naar zaal Tivoli vanwege de voorspelde regen en wind.© jvdv

Hamme -

Er zal als gevolg van de voorspelde regen en wind dit weekend dan toch geen padelkampioenschap plaatsvinden in Hamme. De modewandeling van zondag in de Kerkstraat wijkt door de slechte weersvoorspellingen uit naar het pand van de voormalige Tivoli.

Jan Van de Velde

De ongunstige weersvoorspellingen gooien roet in het eten van de Hamse boetieks die zondagmiddag hun modewandeling organiseren in de Kerkstraat. “Alle voorbereidingen zijn getroffen, maar een modeshow op de catwalk in de openlucht is onmogelijk”, zegt schepen van Lokale Economie Jan Rosschaert (Vooruit). “Daarom wijken de modezaken in samenwerking met Ondernemend Hamme uit naar het pand van de voormalige Tivoli om daar een indoor modeshow te presenteren. We hopen dat de kledingfans en trouwe klanten van onze lokale handelaars een kijkje komen nemen vanaf 14 uur.”

Ook het allereerste padelkampioenschap van Hamme, georganiseerd door Sportcenter ’t Broeksken op de nieuwe padelsite in het Meulenbroek, wordt geboycot door de weergoden. “We willen dit evenement in de beste omstandigheden laten plaatsvinden”, zegt organisator Dominique De Boeck. “Alles was klaar om er een mooie driedaagse padelhappening van te maken. Zeer binnenkort maken we een nieuwe datum bekend.”

Aangeboden door onze partners