Inne is amper 20 en heeft al topgastronomie in de vingers: “Ik stond als kind altijd al mee in de keuken met mama”
Inne Roobaert met een van de gerechtjes van het menu van het didactisch restaurant Terlinden van de hotelschool. — © lds
Aalst -
Gemarineerde tonijn met soja en limoen, zeeduivel met tempura van courgette en zwartpootkip met morieltjes en asperges, gevolgd door crème brûlée: Inne Roobaert (20) en haar klasgenoten toveren wat lekkers op tafel op een gemiddelde weekdag. In haar zevende jaar Specialiteitenrestaurant bij TechniGO Aalst laat Inne zich klaarstomen voor haar droomberoep: baas worden van haar eigen gastronomische traiteurzaak.
Leen De Smedt
Al meer dan 400.000 Vlamingen gebruikten de ONDERWIJZER: vergelijk hier de scholen uit jouw buurt
Welke richting kies ik? En welke soort school past het beste bij mijn kind? Zo maak je een slimme schoolkeuze
Minister Weyts neemt geen blad voor de mond in gesprek over ons Onderwijsdossier: “Sommige ouders houden de ‘pretfactor’ voor thuis”