Bokser Tyson Fury kondigt “fantastisch nieuws” aan: vrouw Paris zwanger van zevende kindje

Tyson Fury met zijn vrouw Paris.© BELGAIMAGE

Tyson (34) en Paris (33) Fury breiden hun kroost verder uit, dat heeft de Britse bokser bevestigd op Instagram. Het koppel heeft al zes kinderen en nu komt er nog eentje bij. “De zevende komt eraan”, schreef Fury als aankondiging van het blijde nieuws.

Janne EijckmansBron: Independent, Metro UK, The Sun

Tyson Fury is al 14 jaar getrouwd met zijn vrouw Paris. Samen hebben ze zes kinderen tussen 20 maanden en dertien jaar oud, maar dat vonden ze dus nog niet genoeg. Donderdag kondigde de bokser op Instagram aan dat ze een zevende kindje verwachten.

Hij deelde in zijn story een foto van een gezellige filmavond met zijn vrouw. “Niet alles is verloren. Ik krijg een date met mijn mooie zwangere vrouw. God is geweldig!”, schreef hij erbij. “Wat een vrouw. Fantastisch nieuws om me op te beuren.”

In april 2022 deden al geruchten de ronde dat Paris zwanger zou zijn van een zevende kindje, toen een vriend van Tyson, Carl Kroch, daarnaar hintte in een interview. Maar dat bleek niet te kloppen. Nu komt het koppel zelf met het nieuws. Volgens The Sun zou Tyson gisteren ook gezegd hebben dat “nummer zeven elk moment tevoorschijn kan komen”.

Aangeboden door onze partners