‘Neighbours’ wordt nieuw leven ingeblazen en de opnames beginnen al snel

Deze gezichten zijn al zeker terug van de partij.© Amazon

Het is officieel aangekondigd: de productie van het volgende seizoen van Neighbours begint op maandag 17 april. De opnames van de Australische soap hebben dan een jaar stilgelegen.

Tom Vets

De show werd in 2022 geannuleerd, tot ongenoegen van fans over de hele wereld. De laatste aflevering werd uitgezonden op 28 juli 2022 in Australië, en na 37 jaar leek het echt alsof dit het slotakkoord was van de bewoners van Ramsay Street. Zelfs superster Kylie Minogue dook op in de laatste aflevering.

LEES OOK. Zo zag de laatste aflevering van ‘Neighbours’ eruit

Aanvankelijk werd gezocht naar een nieuwe zender om de serie over te nemen maar die werd niet gevonden. Tot er in november een deal werd afgesloten met het streamingplatform van Amazon. De voorbije maanden werden alle voorbereidingen getroffen, op maandag 17 april 2023 draaien de camera’s opnieuw in de Nunawading Studios in Melbourne.

Alan Fletcher (Karl), Jackie Woodburne (Susan), Stefan Dennis (Paul), Ryan Moloney (Toadie), Annie Jones (Jane) en April Rose Pengilly (Chloe) zijn al zeker terug van de partij, recent werden ook de namen aangekondigd van Rebekah Elmaloglou (Terese), Tim Kano (Leo) en Georgie Stone (Mackenzie). Ook terugkerend als gast zijn Ian Smith (Harold Bishop) en Melissa Bell (Lucy Robinson). Bij ons lopen de uitzendingen van de ‘oude’ reeks op VTM2 nog door tot januari 2024.

LEES OOK. ‘Neighbours’ eindigt (dan toch niet) na 37 jaar moord en bedrog: dit wist je nog niet over de soap

Aangeboden door onze partners