Ex-vriendin Lil Kleine moet het ontgelden op nieuwe single

Ook laat de rapper in het nummer uitschijnen dat hij zijn driejarig zoontje al een hele tijd niet heeft mogen zien.© BELGAIMAGE

Hoewel ze al lang geen koppel meer vormen, staan voormalig geliefden Lil Kleine (28) en Jaimie Vaes (33) nog steeds op voet van oorlog met elkaar. De bekende Nederlandse rapper bracht net een nieuwe single uit, waarin zijn ex-vriendin het stevig moeten ontgelden.

Tom Vets

De single Alleen (weer) werd vrijdagnacht gelost. In de tekst gaat het als volgt: “Ik zag die mensen op me switchen op de dag dat ik gecanceld werd. Nu pomp je mijn collega, maar jij bent niet eens een fan van hem”. De tekst is een verwijzing naar de nieuwe relatie van Jaimie. Die zou sinds enige tijd samen zijn met dj en modeontwerper Afshin Momadi. Maar Jaimie beweert bij hoog en laag dat ze geen partner heeft, ondanks alle geruchten.

Ook laat de rapper in het nummer uitschijnen dat hij zijn driejarig zoontje al een hele tijd niet heeft mogen zien: “Ik zou je zo graag zeggen dat je papa van je houdt. Ik blijf wachten op de dag dat wij weer samen zijn. Ik zal je allerbeste vriend en ook je vader zijn.’ Nochtans zou hij, na besluit van de rechter eerder dit jaar, zijn zoon twee keer per week fysiek mogen zien. Jaimie Vaes is gevraagd om een reactie maar die wil niet reageren op de single van haar ex.

Aangeboden door onze partners