Amerikaanse zanger CeeLo Green van paard gevallen tijdens plechtigheid voor overleden rapper

© if

Het was in elk geval een entree waarover nog lang zal gesproken worden. De Amerikaanse superster CeeLo Green (47) had het in zijn hoofd gehaald om op een paard binnen te komen tijdens een herdenkingsceremonie voor een overleden rapper, maar dat liep goed fout.

Tom Vets

Het betrof de herdenkingsplechtigheid voor de gestorven rapper Shawty Lo in Atlanta. Met veel bravoure kwam Green met zijn kenmerkende zonnebril de zaal binnengereden op het paard, vergezeld van twee cowboys. Maar een paard staat uiteraard liever in een weide. Het dier werd zichtbaar nerveus en verloor het evenwicht. Met als gevolg dat CeeLo Green er vanaf kukelde. Een van de aanwezigen kon het incident filmen met zijn smartphone. Hoewel het een herdenking betrof voor een overledene konden vele aanwezigen hun lach niet meer inhouden. CeeLo Green verloor er alvast zijn goed humeur niet bij, en maakte zelfs een grapje dat de geest van de overledene voor dit tafereel had gezorgd.

Green is al twee decennia een succesvolle artiest en sleepte zelfs vijf Grammy’s in de wacht. Ooit vertelde hij enorm blij te zijn dat hij zijn leven terug op orde kreeg. Vanaf 14-jarige leeftijd beroofde de zanger mensen om zelf te kunnen overleven op straat in Atlanta.

Aangeboden door onze partners