BMW belandt in gracht na aanrijding: “Auto was nog geen jaar oud”

De bestuurder verloor de controle over het stuur en kwam in de gracht terecht.© Brent Saey

Aalst -

Een BMW is vrijdagavond in de gracht naast de Geraardsbergsesteenweg beland. De bestuurder verloor er de controle over het stuur na een aanrijding.

Brent Saey

De BMW met twee inzittenden reed rond 20.10 uur in de richting van de rotonde richting de Parklaan toen het plots verkeerd liep. Volgens de eigenaar van de wagen reden ze op de rechterrijstrook toen ze plots achteraan werden aangereden door een ander voertuig. De bestuurder verloor daarop de controle over het stuur. “Eerst werden we tegen de vangrail in de middenberm gekatapulteerd. Door de klap kwamen we uiteindelijk aan de andere kant van de weg uit, waardoor we in de gracht zijn beland”, getuigt hij.

Noch de bestuurder noch de passagier raakten gewond. Het voertuig liep wel onherstelbare schade op. “Mijn auto was nog geen jaar oud. Het is jammer dat dit nu gebeurt”, zei de bestuurder.

Door het ongeval was een rijstrook tijdelijk afgesloten voor verkeer. Al het doorgaand verkeer werd daarom over één rijstrook gestuurd, waardoor er tijdelijk beperkte hinder was. Een takeldienst kwam de auto weghalen, zodat de weg uiteindelijk opnieuw vrijgemaakt kon worden.

Aangeboden door onze partners