voetbal 3de afdeling VV 

OVERZICHT 3DE AFDELING. KAC Betekom pakt een punt

Sp. Kampenhout - Eendracht Termien: Roekens wordt belaagd door bezoeker Baerts.© Kms

Betekom -

Behalve de overwinning van Tempo Overijse tegen Jong Lede waren de Vlaams-Brabantse teams onsuccesvol in derde afdeling. Enkel KAC Betekom kon een puntje redden tegen topteam KFC Houtvenne.

Stefan Van de Weyer

Rode lantaarn KFC Eppegem begon goed tegen zevende Wielsbeke in de A-reeks met een doelpunt na 12 minuten van Van Steenwinkel. In de slotminuten incasseerde Eppegem de 1-2 en zo blijft het troosteloos laatste met een 15 op 75. Bij staartploeg KVE Drongen ging KHO Wolvertem-Merchtem met het kleinste verschil, 1-0, onderuit. De blauw-roden blijven zo gedeeld tiende met een 28 op 75.

Tegen topper Houtvenne deed KAC Betekom het in de B-reeks prima met een 2-2. De blauw-roden kwamen tweemaal op voorsprong, voor het eerst na 10 minuten via Mateso. Ze bezitten als achtste 34 op 78 punten.

Hun 6-0 van vorige week kon KFC Diest niet herhalen. Het ging met 3-0 ten onder op het veld van Esperanza Pelt. Met 29 op 78 staan de wit-zwarten voorlopig gedeeld tiende met Schoonbeek-Beverst.

Sporting Kampenhout en Olympia Wijgmaal gingen beiden onderuit met 1-3. De teams voor hen pakken grotendeels punten zodat er een kloof is ontstaan van een handvol punten. Kampenhout en Wijgmaal delen positie 13 met 22 eenheden op 78.

Aangeboden door onze partners