Elektro Kamiel Smet bakt wafels voor het goede doel: “Dit zit in het DNA van ons bedrijf”

Werknemer en gemeenteraadslid Hasan Bilici is één van de organisatoren.© ies

Sint-Niklaas -

Op vrijdag 31 maart organiseert Elektro Kamiel Smet (EKS) uit Sint-Niklaas een wafelbak. De opbrengst gaat integraal naar de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Ivan Elegeert

Bij EKS werken verscheidene medewerkers van Turkse afkomst.“Elektro Kamiel Smet is een familiaal bedrijf met een hart voor zijn medewerkers en de maatschappij. Deze actie weerspiegelt dan ook het DNA van ons bedrijf”, vertelt werfleider Talet Ülker. Ook het Sint-Niklase gemeenteraadslid Hasan Bilici (Vooruit) is één van de werknemers bij EKS. Beiden hadden dan ook geen moeite om vestigingsdirecteur Els Smet te overtuigen om een actie te organiseren.

“Met de wafelbak van 31 maart betuigt ons bedrijf zijn solidariteit met de families en nabestaanden van de duizenden slachtoffers. Financiële steun blijft vandaag noodzakelijk”, aldus Hasan Bilici die eerder al bij diverse andere steunacties betrokken was. “We hopen ook nu op een mooie opkomst van buurtbewoners en sympathisanten.”

De wafelbak met warme chocomelk gaat door op vrijdag 31 maart 2023 van 15.30 tot 18.30 uur bij de zetel van Elektro Kamiel Smet, Eekhoornstraat 3, 9100 Sint-Niklaas. De opbrengst gaat integraal naar steunfonds 1212.

Aangeboden door onze partners