Nieuwe band van Sean Dhondt maakt debuut tijdens festivalzomer

Sean (39) en zijn muzikale makkers zullen hoofdzakelijk grasduinen in bekende hits van de jaren tachtig.© Frank Abbeloos

We zien Sean Dhondt de laatste tijd wat minder op televisie, maar dat betekent niet dat hij niets omhanden heeft. De voorbije maanden is er in alle stilte een nieuwe groep gevormd waarvan hij het uithangbord is. “Deze zomers gaan we festivals platspelen met Topguns.”

Tom Vets

Sean (39) en zijn muzikale makkers zullen hoofdzakelijk grasduinen in bekende hits van de jaren tachtig. “Deze zomer gaan we festivals platspelen met onze ‘80s rockcoverband”, klinkt het In het onderschrift bij de aankondiging van het nieuws op Instagram. “Van Peter Gabriel en INXS tot TOTO en Bon Jovi. De repetities starten nu. Dus laat zeker weten welke songs jij deze zomer wil horen.”

Er zit best wat bekend volk in Topguns. Naast frontman en zanger Sean Dhondt herkennen we ook drummer Antony Van der Wee, de man van Karen Damen. John Miles junior is de gitarist van dienst. De andere leden zijn pianist Pedro Gordts en bassist Victor Hidalgo. Later zal meegedeeld worden waar je de groep deze zomer overal aan het werk kan zien.

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Sean heeft al heel wat muzikale watertjes doorzwommen. Twintig jaar geleden was hij de frontman van Nailpin. nadat de groep was gestopt in 2009 was er geruime tijd Manoeuvres. Meer recent ging Sean Dhondt solo. In 2020 deed hij ook mee aan Liefde Voor Muziek.

Aangeboden door onze partners