Guy T’Sjoen en partner Milan eerste keer vader geworden: “Hij kon niet meer wachten om zijn papa’s te zien”

© Guy T’Sjoen

Professor endocrinologie Guy T’Sjoen, onder meer bekend van tv-programma Topdokters, en zijn partner Milan zijn de ouders geworden van een eerste zoon, Maximiliaan. Die kwam ter wereld via een draagmoeder in Los Angeles, waar de twee vaders nu verblijven, vertellen ze in het weekblad Knack.

gjs

De twee mannen vlogen op 20 maart naar Los Angeles, nadat ze bericht hadden gekregen dat hun draagmoeder drie weken vroeger dan verwacht op bevallen stond. Na een lange vlucht konden ze Maximiliaan de volgende ochtend voor het eerst in hun armen houden, zo vertellen ze aan Knack. Nu verblijven ze in een Airbnb-appartement in West-Hollywood met hun zoon, in afwachting van de geboorteakte. Zodra die er is, vliegen ze terug naar België.

“Dit is een heerlijke plek om aan elkaar te wennen”, zegt T’Sjoen aan Knack. “Niemand kijkt er hier van op dat twee mannen samen een baby hebben. Als we met hem over straat lopen, worden we de hele tijd spontaan aangesproken en gefeliciteerd.”

Het verhaal achter de zwangerschap staat woensdag in Knack. Verdere interviews geven de vaders voorlopig liever niet, zeggen ze aan onze redactie. “We gaan onze tijd nu aan onze zoon besteden.” Op Twitter deelt T’Sjoen een prachtige foto. “Maximiliaan, onze zoon, is op 19 maart 2023 geboren in Los Angeles, Californië. Hij was net iets te vroeg en kon dus duidelijk niet meer wachten om bij zijn twee papa’s te zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners