Locatie van derde seizoen ‘The white lotus’ gelekt, al hadden fans het al kunnen weten

Het derde seizoen van de populaire serie The white lotus speelt zich af in Thailand. Dat is voortijdig uitgelekt omdat de bedenker van de serie werd gespot in het land om locaties te zoeken.

Tom Vets

In de serie worden gasten en medewerkers van de fictieve hotelketen The white lotus gevolgd. Het eerste seizoen speelt zich af in Hawaï, de tweede reeks in het Italiaanse Sicilië. Gezien het wereldwijde succes van de reeks was het een kwestie van even wachten tot er een vervolg werd aangekondigd, en ondertussen is er officieel groen licht.

De serie wist onlangs niet minder dan tien Emmy Awards en twee Golden Globes in de wacht te slepen. Bedenker Mike White zorgde er dan ook voor dat het tweede seizoen geen kopie was van het eerste. In het eerste jaar ging het vooral over geld, in het tweede over seks. “Ik denk dat het voor het derde seizoen misschien leuk zou zijn om eens te kijken naar de dood in Oosterse religies en spiritualiteit”, liet Mike White een poosje geleden optekenen. Hij sprak toen al de voorkeur uit voor opnames in Azië.

The white lotus is een anthologieserie, wat betekent dat ieder seizoen een eigen verhaal heeft met nieuwe personages. Tussen seizoen 1 en 2 staken echter wel een paar personages over, zoals Tanya McQuoid, gespeeld door Jennifer Coolidge.

LEES OOK. Geen ontsnappen aan Jennifer Coolidge: ongekend populair dankzij ‘The white lotus’ en... Ariana Grande (+)

Aangeboden door onze partners