Grote opluchting bij ouders van kleine Enrique (2) die zijn hoorapparaat terugkreeg: “Enorm dankbaar voor massale respons”

Kleine Enrique werd herenigd met zijn hoorapparaat.© IF

Blankenberge -

Goed nieuws voor kleine Enrique (2): zijn hoorapparaatje, kostprijs 15.000 euro, is terecht. Zijn ouders lanceerden dinsdag nog een oproep die meer dan 2.000 keer gedeeld werd via sociale media. “Het ding lag diep in de struiken”, vertelt papa Brandon.

Junior Verbeeke

Dinsdag verloor Enrique op weg van school naar huis zijn hoorapparaat in het centrum van Blankenberge. Het 2-jarig jongetje is halfdoof geboren en onderging ongeveer een jaar geleden een ingreep. “Zonder dat apparaatje hoort hij amper”, vertelden zijn ouders Brandon en Nikita dinsdag nog wanhopig.

LEES OOK. Ouders van Enrique (2) wanhopig op zoek naar verloren hoorapparaat van 15.000 euro: “We zijn ten einde raad”

Ze lanceerden een oproep met de nodige foto’s op sociale media, en dat bericht werd in nog geen 24 uur tijd meer dan tweeduizend keer gedeeld. Werkelijk iedereen zocht mee, maar uiteindelijk vond papa Brandon het apparaat zelf terug.

Tweede inspectieronde

“Het lag in de struiken aan de Sint-Antoniuskerk”, vertelt Brandon. “Dinsdagavond hadden we ons hele traject nog eens overgedaan, en ook op school en in de supermarkt zijn we gaan kijken. Het hoorapparaat was nergens te vinden. Na een tweede inspectieronde hebben we het apparaatje diep in de struiken gevonden. Natuurlijk zijn we ongelofelijk opgelucht, en ook dankbaar, want de respons op onze oproep was enorm.

Aangeboden door onze partners