Bart Janssens (Geel) volgt na dit seizoen Stijn Vreven op als T1 bij Dessel Sport

© Dennis Rosiers

Dessel Sport (Eerste Nationale) heeft woensdag Bart Janssens (47) voorgesteld als de T1 voor volgend seizoen. Janssens, die momenteel nog aan de slag is bij ASV Geel, volgt bij groen-wit aan het einde van het seizoen Stijn Vreven op.

Dennis Rosiers, havg

Bart Janssens is sinds 2018 aan de slag als T1 bij ASV Geel, op een kort intermezzo als assistent van Wouter Vrancken bij KV Mechelen na. Hij verving in 2019 de naar RWDM vertrokken Fred Vanderbiest, maar toen die laatste wilde terugkeren, moest Janssens plaatsruimen. De Limburger keerde terug naar de Zotten en brengt nu fraaie adelbrieven mee uit Geel. Een seizoen na de promotie doen De Zotten het in deze jaargang voortreffelijk in Derde Afdeling VV B. De ploeg van Janssens is met amper drie punten achterstand op leider Wezel Sport nog volop in de running voor de titel.

Ondanks die goede resultaten liet Janssens zijn club begin januari al weten te zullen vertrekken aan het einde van het seizoen. Bij Dessel Sport volgt Janssens Stijn Vreven op, die straks voor het ambitieuze project van Belisia kiest. Vreven nam in november vorig jaar de fakkel over van Benny Lunenburg en loodste Dessel Sport naar iets veiligere oorden in het klassement van Eerste Nationale.

© Dennis Rosiers

Aangeboden door onze partners