Pommelien Thijs kondigt eerste soloalbum aan

Eind juni lost Pommelien Thijs haar eerste soloplaat, ‘Per ongeluk’.

Het was een kwestie van tijd. Na het succes van haar singles ‘Ongewoon’, ‘Wat een idee!?’ en ‘Zilver’ heeft het eerste soloalbum van Pommelien Thijs eindelijk een releasedatum. Op Instagram verklapte ze dat de plaat, die ‘Per ongeluk’, zal heten, op 23 juni verschijnt.

Wout Desmytere

Ze hintte er al op toen ze begin dit jaar op de rode loper van de MIA’s - waar ze drie belangrijke prijzen wegkaapte - verscheen. Naar goede gewoonte droeg ze een zelfgemaakte outfit, versierd met zonnebloemen. “Een knipoog naar mijn komende album”, klonk het toen mysterieus.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

En inderdaad. Op de foto die Thijs zonet online zwierde, draagt ze een gelijkaardige outfit. De fans zijn alvast laaiend enthousiast over het artwork én over het feit dat de langverwachte plaat eindelijk een datum heeft. Camille Dhont en Maksim Stojanac, Thijs’ collega’s uit #LikeMe, losten hun soloplaten al eerder. Dhont heeft er intussen al twee.

“Ik schrijf heel veel muziek, maar wil mezelf geen deadline opleggen”, zei Thijs ons vorig jaar nog. Ik wil achter elk nummer kunnen staan dat ik uitbreng.” Binnenkort lost de zangeres nog een nieuwe single, Hypothetisch. Wie een pre-order wil van het volledige album, kan terecht op haar website.

Aangeboden door onze partners