Wat te doen in De Haan tijdens de paasvakantie

gemeente en handelaars organiseren tal van paasactiviteiten© gemeentebestuur De Haan

De Haan -

Wie tijdens de paasvakantie naar kustgemeente De Haan trekt, hoeft zich niet te vervelen. Er staan heel wat leuke activiteiten op het programma.

Dany Van Loo

Zo zijn alle kinderen op paaszondag 9 april om 15 uur stipt meer dan welkom op het strand van De Haan en Wenduine, telkens ter hoogte van de EHBO-post, of bij de strandbar ’t Strangegat aan Vosseslag.

Clown Rocky mocht onlangs 70 kaarsjes uitblazen en staat al 55 jaar op het podium. Naar goede gewoonte trakteert hij nu ook de kindjes in zijn thuishaven op twee paasshows: op woensdag 5 april vind je hem om 15 uur in Parkdomein La Potinière en op dinsdag 11 april om 15 uur op de Markt van Wenduine.

Ook de handelaars organiseren opnieuw leuke paasacties: Actief Wenduine organiseert van 1 tot en met 16 april een paaszoektocht in Wenduine en de Haandelaars & Co sturen op 8 en 9 april de paashazen op pad in het centrum van De Haan.

Je kan van 1 tot 16 april ook meedoen aan een spannend Cluedo-spel door De Haan en de dader van een juwelendiefstal ontmaskeren. Info op www.jeugd.dehaan.be.

Knutselen in de bib

En op donderdag 6 april kunnen kinderen van 8 tot en met 14 jaar in bibliotheek Canticleer terecht voor een leuke workshop Bijenwas. Door gekleurde bijenwasblokjes te laten smelten op een ijzertje, zetten ze magische tekeningen op papier. De workshop start om 14 uur. Vooraf inschrijven op 059-34.10.80 - bibliotheek@dehaan.be.

Aangeboden door onze partners