Vrienden zetten steunactie op poten voor jong gezin dat getroffen werd door brand: “Minste wat we kunnen doen”

© jve

Blankenberge -

Er is een steunactie op poten gezet voor het koppel en hun baby’tje dat afgelopen dinsdag getroffen werden door een zware brand. Stephanie en Geoffrey konden samen met hun baby Marlo op tijd ontsnappen, maar de materiële schade blijkt enorm zwaar.

Junior Verbeeke

In de nacht van maandag op dinsdag werden Stephanie en Geoffrey getroffen door een zware brand in hun appartement op de hoek van de A. Ruzettelaan en de Prinsenlaan. Het koppel werd tijdig gewekt door de buren, en kon samen met hun baby’tje Marlo ontsnappen. Op straat zag het jong gezin hoe hun appartement zwaar getroffen werd: de vlammen ontstonden op het terras, maar sloegen naar binnen. De hele woonkamer is vernield, de rookschade in het appartement is enorm.

LEES OOK. Stephanie, Geoffrey en baby Marlo ontsnappen aan brand dankzij alerte buur: “We hebben echt geluk gehad”

Dringende aankoop

Om het koppel een hart onder de riem te steken, is nu een steunactie op poten gezet. Onder andere Kenny Vanderheyde, een vriend van het koppel, besloot een oproep te doen. “Niemand raakte gewond, maar er is wel materiële schade. Ondertussen zijn er verschillende mensen die iets ondernomen hebben. Dat is het minste wat we kunnen doen”, zegt Kenny. “Een financiële gift kan helpen bij de dringende aankoop van bepaalde zaken.”

Wie wil helpen, kan dat op het rekeningnummer BE73 7506 1861 7460 met een steunboodschap. Alle giften gaan rechtstreeks naar de slachtoffers.

Aangeboden door onze partners