Lana Del Rey krijgt haatberichten op Twitter omdat ze wat extra kilo’s is bijgekomen

Lana Del Rey krijgt haatreacties op Twitter, omdat ze is aangekomen© Billboard via Getty Images

Zangeres Lana Del Rey wordt veel besproken op Twitter, omdat ze wat extra kilo’s lijkt te zijn bijgekomen. Een tweet noemt het zelfs “Erger dan 9/11”. Andere gebruikers verdedigen de zangeres.

Nienke WensveenBron: news.com.au

In de tweet staan twee foto’s van Del Rey. In de eerste foto is ze slank en in de andere foto is haar gewichtstoename te zien. De gebruiker zegt: “Dit is erger dan 9/11.” Het bericht is nu verwijderd, maar werd door honderdduizenden personen gezien. Een andere gebruiker deelt de twee foto’s en vraagt wat er met de zangeres gebeurd is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Veel gebruikers verdedigen de zangeres en zijn boos dat iemand het gewicht van Del Rey vergelijkt met 9/11. “‘Ieuw Lana Del Rey is aangekomen’. Ja, ze is eindelijk gestopt met drugs en ze is godzijdank eindelijk gelukkig”, schrijft een gebruiker op Twitter. “Lana del Rey ziet er een miljoen keer beter uit dan de mensen die haatberichten over haar proberen te schrijven”, zegt een ander.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Del Ray is niet de enige zangeres die haatreacties krijgt omdat ze is aangekomen. Selena Gomez zei vorige maand dat online trollen ook veel haatreacties geven, omdat ze niet meer zo slank is als toen ze 18 was. De zangeres heeft auto-immuunziekte lupus, waarvoor ze medicijnen neemt die voor gewichtstoename zorgen.

Aangeboden door onze partners