Voetbal 2DE AFDELING VV B SK PEPINGEN-HALLE

Vicky Carleer wordt nieuwe sportieve baas bij SK Pepingen-Halle: “Ik kijk echt uit naar deze nieuwe uitdaging”

Vicky Carleer (foto) volgt aan het einde van het seizoen Jean-Louis Meynaert op als trainer van Pepingen-Halle.© kms

Halle -

Het heeft even geduurd voor SK Pepingen-Halle een geschikte opvolger vond voor Jean-Louis Meynaert, die op het einde van het seizoen een punt zet achter een rijkgevulde carrière. Die zoektocht eindigde donderdag bij Vicky Carleer. De 47-jarige Londerzelenaar neemt volgend seizoen de fakkel over.

Luc Brys

Trainer Vicky Carleer is erg opgetogen met de kans die hij krijgt bij SK Pepingen-Halle. De Londerzelenaar heeft tien jaar ervaring in het nationale voetbal bij Sterrebeek (in bevordering), bij Diegem (in tweede afdeling) en bij HO Wolvertem-Merchtem (in derde afdeling).

“Na mijn ontslag bijna twee weken terug bij HO Wolvertem-Merchtem contacteerde SKPH-manager Christophe Walravens me”, legt Vicky Carleer uit. “Vrijwel meteen klikte het en nu kwam dan de overeenkomst tot stand.”

In welke afdeling Vicky Carleer met Pepingen-Halle aan de slag gaat, staat nog niet vast.

“Vanzelfsprekend hoop ik op het behoud in tweede afdeling, maar die hoop leeft ook volop in de club”, zegt hij. “Er is immers nog niks verloren. De overtuiging leeft immers dat het tij nog kan worden gekeerd. Cruciaal worden natuurlijk de wedstrijden tegen rechtstreekse concurrenten Berchem, Turnhout en City Pirates. Ik duim alvast voor de spelers en de trainersstaf om de klus te klaren. En voorts kijk ik echt uit naar deze nieuwe uitdaging. Ik heb er echt veel zin in.”

Aangeboden door onze partners