Ook geen lenteweer op laatste dag van maart

© MARC HERREMANS - MEDIAHUIS

Het wordt vrijdag zwaarbewolkt met de hele dag regen of buien. We krijgen ook veel wind met pieken tot 80 km/u. De maxima schommelen tussen 10 en 13 graden, meldt het KMI.

jvhBron: BELGA

De weersverwachtingen voor vrijdag.© KMI

Ook vrijdagavond en -nacht belooft weinig verbetering. Het blijft regenen met nog steeds vrij veel wind. De minima liggen tussen 5 en 9 graden.

Zaterdag beïnvloedt een actieve storing nog steeds het weer. Het blijft daardoor de hele dag zwaarbewolkt met op heel wat plaatsen veel regen. De maxima schommelen tussen 6 en 10 graden en er staat een matige tot vrij krachtige wind.

Zondag start met vrij veel veel wolken en wat buien, maar in de namiddag wordt het overwegend droog met meer opklaringen. Het blijft wel fris met temperaturen tussen 3 en 9 graden. ‘s Nachts is er kans op lichte vorst.

De eerste dag van de paasvakantie wordt zonnig, maar behoorlijk fris met maxima van 6 tot 9 graden. Ook maandagnacht kan het op een aantal plaatsen nog vriezen.

Dinsdag krijgen we eerst nog opklaringen, maar geleidelijk neemt de bewolking toe. Het blijft meestal droog bij maxima van 8 tot 11 graden.

Aangeboden door onze partners