Zeldzaam beeld: Matt Damon poseert met vrouw en kinderen op rode loper

© REUTERS

Een zeldzaam beeld op de filmpremière van ‘Air’ in Los Angeles. Hoofdrolspeler Matt Damon (52) nam zijn vrouw en dochters mee, en poseerde gewillig voor de fotografen. Doorgaans houdt de acteur zijn gezin ver weg van de schijnwerpers.

Voor de première van Air, zijn nieuwe film met boezemvriend Ben Affleck (50), maakte Damon een uitzondering. Hij nam uitgebreid de tijd om foto’s te laten nemen met zijn vrouw Luciana Barroso (46), dochters Isabella (16) en Stella (12) en stiefdochter Alexia (24). Enkel dochter Gia (14) ontbrak. Damon poseerde ook apart met Barroso.

(lees verder onder de foto)

Matt Damon met zijn gezin op de rode loper van ‘Air’: (vlnr.) Luciana Barroso, stiefdochter Alexia en dochters Stella en Isabella.© REUTERS

© EPA-EFE

© EPA-EFE

LEES OOK. Van een vechtpartij op school tot een gouden Hollywood-duo: hoe enkel de drank Matt Damon en Ben Affleck even uit elkaar kon halen (+)

In Air vertellen Damon en Affleck het verhaal achter de Air Jordan-schoenen, de iconische lijn van sportschoenen rond basketballer Michael Jordan. Affleck speelt Phil Knight, medeoprichter van het sportmerk Nike, en Damon vertolkt de verkoper die Jordan aan boord haalde en zo Nike richting wereldtop stuwde.

LEES OOK. Op zijn 60e verjaardag: trailer van film over legendarische schoenen van Michael Jordan gelost

De cast van ‘Air’ met onder meer Ben Affleck, Viola Davis en Matt Damon.© REUTERS

Aangeboden door onze partners