Melk op je nagels: Jennifer Aniston is fan van de milky French manicure

© REUTERS

Wanneer Rachel Green aka Jennifer Aniston meegaat met een trend, weet je dat het een blijvertje is. Nadat ze haar iconische coupe nog eens uit de kast haalde, maakte ze blijkbaar ook een tripje naar het nagelsalon. De nageltrend van het seizoen? De milky French nails of milky French manicure.

Camille Van Puymbroeck

Nageltrends zijn de laatste tijd niet meer weg te denken uit het straatbeeld, maar anno 2023 pakken we de dingen subtieler aan dan enkele jaren geleden. Dat bewijst ook de milky French manicure, die de klassieke French manicure nieuw leven inblaast, zij het met een twist.

Het is op de première van de Netflix-film ‘Murder Mystery 2’ dat Aniston uitpakte met haar nieuwe manicure. De milky nails hebben net zoals de French manicure een lichtere nagelrand, maar het contrast is ditmaal minder sterk dankzij een melkachtige waas over het roze van het nagelbed. Resultaat: een chique en subtiele manicure die overal bij past.

© Monica Schipper / Getty Images for Netflix

Jennifer Aniston is trouwens niet de enige noch het eerste bekende gezicht dat zwicht voor de trend. Vorig jaar was ook Jennifer Lopez al te zien met een milky manicure.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wil je de look thuis namaken, dan is dat gelukkig niet al te moeilijk. Begin door een French tip op je nagels aan te brengen en ga vervolgens met een lichtroze nagellaktint over je hele nagel. Natuurlijk kan je ook in je eigen nagelsalon een milky french manicure vragen voor een professioneler resultaat.

Aangeboden door onze partners