Britney Spears draagt geen trouwring: zit er na 10 maanden al een haar in de boter bij huwelijk met Sam Asghari?

Het koppel draagt geen trouwringen meer.© Jordan Strauss/Invision/AP

Britney Spears is dinsdag gespot zonder haar trouwring, terwijl er al geruchten zijn dat ze problemen heeft in haar huwelijk met acteur Sam Asghari. Donderdag droeg hij zijn trouwring ook niet meer. Het koppel is pas tien maanden getrouwd.

Nienke WensveenBron: Daily Mail

Op foto’s is te zien dat Spears geen trouwring draagt toen ze op dinsdag een privévliegtuig in Los Angeles instapte. Ze ging samen met vriend en manager Cade Hudson op vakantie naar Hawaii en deelt veel video’s van zichzelf op het strand. Haar man Asghari is donderdag gespot toen hij in zijn eentje boodschappen ging doen en had ook geen trouwring om.

Al een tijdje vragen fans zich af of de zangeres gelukkig is in haar huwelijk dat maar tien maanden oud is. Een video van een vakantie van Spears en Asghari in Mexico, die de zangeres een paar weken geleden deelde, zorgen voor nog meer vragen. “Terugblik naar Mexico… voordat ik trouwde… ik was zo blij en gek hier!”, schrijft de zangeres onder het bericht. “Is ze nu dan niet blij?”, vraagt een fan zich af.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Volgens TMZ is Asghari in januari ook boos een restaurant uitgelopen, omdat Spears naar andere gasten die foto’s van haar maakten, schreeuwde en wartaal uitsloeg. De acteur ontkent dit en zegt dat hij alleen wat ging halen in de auto. Dat er beelden van hun etentje zijn opgedoken vindt hij wel respectloos.

LEES OOK. Echtgenoot Sam Asghari ontkent ‘hysterisch gedrag’ Britney Spears

Aangeboden door onze partners